Taktekking av flate tak, skråtak og andre takflater

Alle bygg som har tak, kan vi tekke med asfaltbelegg og/eller PVC-belegg. Det være seg nybygg eller reparasjoner og rehabiliteringer (omtekking) av eksisterende tak. Vi benytter produkter med spesielle egenskaper knyttet til UV , aldringsbestandighet, kuldefleksibilitet, heft og tetthet.
Taktekking av flate tak, skråtak og andre takflater
Arbeidet utføres i tråd med inngåtte avtaler om pris og framdrift på boliger, boligblokker, industribygg, idrettshaller og andre bygg. Tak blir utsatt for sterk påkjenning av vær og vind, og det er viktig at taktekkingen skjer med fagmessig høy kvalitet. Å velge billige løsninger og aktører som kun jakter profitt, viser seg ofte å være en svært dyrekjøpt erfaring.

Vi løper aldri fra vårt ansvar, og rydder alltid opp om det skulle oppstå uenigheter eller reklamasjoner. Solid dokumentasjon på utført arbeid, er en selvfølge. At vi ofte blir invitert inn i anbudsrunder, tar vi som et tegn på at vi har opparbeidet et godt renommé, og at våre oppdragsgivere er fornøyd med oss.

Ingen jobber er for små – og ingen for store!

PS; vi har tett samarbeid med en rekke håndverkere vi trygt kan anbefale, som blikkenslager, snekker, elektriker, rørlegger etc. 
Kontaktperson
Raimond B.Andreassen
Daglig leder
Tlf: +47 69 25 41 89
Send e-post